Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

søndag 24. august 2014

Sesongen går sin gang

Det har vært stille fra hagegnomen en stund nå, men jeg kan berolige eventuelle lesere med at sesongen går sin gang i hagen. Det er bare det at jeg er litt slapp med å skrive på bloggen. Men, her er jeg altså.


Fruen er opptatt med å høste ting i kjøkkenhagen, mens jeg har latt meg sysselsette på anleggssiden. Det er et av de nye runde bedene på nordsiden som trengte en liten modifisering. Det jeg har gjort synes ikke engang, så jeg gidder ikke å legge ut noe bilde av det.


Fruen har tatt inn løk, kikerter, aspargesbønner, rødbeter og poteter. Nå, mens jeg skriver, er hun opptatt med å lage gresskarsuppe til middag. Til lunsj idag hadde vi noen overmodne artisjokker. Vi oppdaget at det blir mindre mat på dem når de blomstrer. Og våre blomstrer; da måtte vi fylle på med kanelsnurrer. OK lunsj det også.


Ellers så har jeg slått "blomsterenga". Jeg satte i gang med lånt ljå (skarp som bare det) men kunne ganske raskt konstatere at det er en teknikk jeg ikke mestrer. Så da var det fram med gressklipperen. En sånn eng skal jo være skrinn og næringsfattig, så området ble grundig raket så ikke gresset ligger og komposterer på stedet.

Til slutt får du se at par bilder til av hvor fint vi har det (vi er veldig fornøyde selv). Og et bilde av svarte truende tordenskyer. Dette blogginnlegget er skrevet til lukten av fruens kokkelering, og lyden av torden. Det er koselig, vel?

Ha en fin dag!

1 kommentar:

  1. Skjønner godt at dere er fornøyde. Takk for "titten" i hagen deres.
    Lars og Eirin

    SvarSlett