Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 7. august 2014

Siste lille prosjekt før 1000 Åpne Hager

Ja, da var det siste lille prosjektet før 1000 Åpne Hager på plass. Det er denne rosebua som danner en inngangsportal til "nordplenen". Nå blir det vel heller pipeholurt enn roser som kommer til å klatre på den, så rosebue er kanskje litt misvisende. Ja, ja.


Her er ellers et par bilder av hva du kan se nærmere på om du dukker opp hos oss på søndag (mellom 12 og 17 er det 1000 Åpne Hager). Fruen har fjerna ringblomster og luka i dagevis i kjøkkenhagen, men jammen er den ganske frodig fremdeles. Da sees vi vel på søndag?


Ha en fin dag i hagen!

3 kommentarer:

 1. Hei Bjarne. Flott prosjekt var det enten det er en rose- eller pipeholurtbue ;-) Lykke til med 1000 åpne hager I helgen!
  Stein

  SvarSlett
 2. Dumt at jeg har jobbehelg. Skulle gjerne besøkt hagen din, Bjarne. Lykke til på søndag!

  SvarSlett
 3. Lykke til på søndag! Det hadde vært veldig morsomt og besøkt hagen din, men kanskje anledningen byr seg en annen gang..?
  Buen ble veldig fin der den står :)

  SvarSlett