Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 2. september 2014

Det ble grønt igjen, gitt!

I sommer var det så tørt at jeg nesten begynte å tvile på om det ville bli grønt igjen. Men det ble det jo, så fort det kom litt regn. OK, det kom ganske mye regn, men jeg lar meg likevel imponere over hagens evne til å reparere seg selv. Her kommer et par bilder som viser en vakker og relativt nyklippet plen.Ellers så tenkte jeg å dele et lite tips med deg, et tips som jeg i alle fall synes er lurt selv. Det er sånn at jeg nesten alltid glemmer sortsnavn på planter og blomster vi har i hagen. Det går jo vanligvis helt greit, men når det gjelder f eks roser så er det artig å vite litt mer enn at det er en rose. Eller hostaer; vi har jo et nytt stort hostabed. Der har vi seks forskjellige hostaer, som er vanskelig å huske navnene på.


Foreløpig er merkelappene gjenfinnbare, men så kom jeg på at jeg kan skrive navnene med tusj på brosteinene som danner kanten på bedet. Det synes jeg var luuurt..


Til slutt en liten oppdatering om insektshotellet (Hagegnomens Insektshotell, tre stjerners) som nå etter en del tid er ferdig innredet. Nå ser det sånn ut:


Jeg er egentlig ganske fornøyd med hotellet, men jeg kan dessverre ikke melde om noe særlig belegg. Det er plenty insekter i hagen, både bier, humler og masse annet, men det virker som om de har tatt bolig andre steder enn insektshotellet. Og det kan man vel ikke klandre dem for. Det er alltid bedre hjemme enn på hotell.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Ja, det er utrolig hvor flink hagen og naturen er til å innhente seg!
    Det var forresten veldig smart ide å skrive navn på kantsteinene!
    Ha en fortsatt fin dag
    Stein

    SvarSlett