Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

mandag 22. desember 2014

Hageselskap i desember, del 1

Fruen og jeg tenker som så at det sikkert går an å invitere til hageselskap vinterstid like gjerne som sommerstid. Derfor har vi idag invitert en del familie, venner og kollegaer til et lite førjulselskap.


Jeg har benyttet formiddagen til å sette ut fakkelbokser rundt tomta, og til å sette ut disse halmballene. De skal fungere som sitteplasser, var tanken.


Det blir meget enkel men eksklusiv servering; grønnsaksuppe med ingredienser fra egen produksjon. Og en hjemmelaget øl til de raskeste. Så blir det tre små bål, og noen kulturelle innslag. Fruen og jeg spiller i to forskjellige musikkorps, og begge er invitert. Da må vi vel kunne regne med litt musikk.


Bildene viser vel hvilken flaks vi har hatt med været. Det er littegrann hvitt på bakken, men et par plussgrader og sol. Da skulle det ligge godt til rette for kveldens selskap.

Jeg kommer tilbake med rapport fra selskapelighetene senere; kanskje allerede imorgen.

Ha en fin dag så lenge!

1 kommentar: