Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 23. desember 2014

Hageselskap i desember; del 2

I går publiserte jeg et innlegg om at det går an å arrangere hageselskap i desember.
Vel, selskapet er overstått, og alle gjestene lot til å kose seg. Det funker fint med bål og halmballer til å sitte på. Halmballene skaffet vi for en meget billig penge fra en bonde i nærheten. Hvis du har lyst til å arve halmballer etter oss, så ligger de nå på Finn under gis bort.Alle disse bildene er forresten tatt av min gode venn Bjørn Elgesem. Han tar mye finere bilder enn meg, men irriterende nok med akkurat samme kamera..

Som du kan se så hadde vi plassert fakkelbokser rundt hele hagen, og drivhuset var godt opplyst som vanlig. Fruen og jeg bruker drivhuset hele vinteren, som en slags utestue.Vi serverte hjemmelaget grønnsaksuppe, enkel men eksklusiv servering. Alle ingredienser kom enten fra egen produksjon eller fra fruens grønnsaksandel på Holt gård (i Undrumsdal), og hjemmelaget øl. Hagegnomens eget.Vi spiller i musikkorps begge to, og da var det jo ikke mer enn rimelig at det ble en liten julekonsert også. Jeg tror ikke publikum lot seg skremme av det. Ikke naboene heller, de er vant til at det av og til kommer underlige lyder fra oss.Vi var vel maksimalt heldig med været også, det var rundt null, noenlunde vindstille, og et lett dryss av snø på bakken. Og folk hadde kledd seg for utendørs, så sammen med bålene så gikk det helt fint.Det var alt for idag, folkens. Hagegnomen med frue ønsker dere alle:

Gledelig jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar