Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

onsdag 21. januar 2015

Fruen har sådd noe allerede

... hun er tidlig igang med hagesesongen. Vi har jo fått noe ny økologisk såjord fra Hasselfors Garden, og fruen, som egentlig er ingeniør, ville gjerne sammenligne denne nye såjorda med en annen "vanlig" såjord, fra Hageland. Det er jo artig å se om det er noen forskjell, ikke sant?

Fruen har sin egen hageblogg, som sikkert mange av dere allerede er kjent med. Hvis du trykker her, kan du se noen bilder hun har tatt seks dager etter at hun sådde. Skal man dømme etter bildene, så ser det lovende ut for den økologiske varianten.

Også tar vi med et bilde, bare for å vise hva som er poenget med at vi i det hele tatt sår noe.
Ha en riktig så fin dag!

2 kommentarer:

  1. Tenk at slike små frø kan gi så store gleder! Jeg har ennå ikke sådd noe, men små hagerelaterte jobber har det blitt noen av. Deilig når lyset kommer tilbake! Ha en fin kveld! Hilsen Anne-Kristin

    SvarSlett