Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

torsdag 22. januar 2015

Økologiske frø

Vi har fått tilsendt noen økologiske frø fra Nelson Garden. De har en hel serie med slike frø, og siden vi prøver å dyrke økologisk så ville vi gjerne prøve disse frøene.


Det blir jo spennende å se hvordan de utvikler seg. Nelson Garden har også en økologisk gjødning som vi har hatt glede av i drivhuset. det er den vi i all hovedsak gjødsler tomatene med.


Spiringen går etter planen i kjelleren, her er et bilde av noen paprikaplanter som står i bare kimbladene.


Mye av frøene våre er ellers frø vi (fruen for det meste) har samlet inn selv. Det er jo en artig aktivitet å samle på frø. Da har man alltid noe når tiden er inne til å så. Og så kan man bytte og ordne med andre samlere. I år tror jeg nesten vi kommer til å så mer enn noen gang, og du skal ikke se bort fra at vi inviterer til en bytte/selge/gibort-dag når det lir litt lenger utpå våren.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar