Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

søndag 1. februar 2015

Plantelys

Hvis du bare har en liten plass du kan bruke til forspiring, så kan vi anbefale at du bruker dette plantelyset fra Hasselfors Garden. Modellen heter Grønt Lys, brettet måler 60 ganger 23 cm og lyset kan justeres i høyden etterhvert som spirene gror.Pærene lyser med et rosaskjær, som skal være velegnet til planter. Vi har plassert det på badet, der er det jevnt varmt.


Det som står på brettet nå, er paprika (i Vita-boksen og i den grønne boksen), sammen med den notorisk vanskelige blodbeger og nesten like vanskelige prydtobakk. Blodbeger spirer sent og er lunefull. Prydtobakken spirer greit, men er lenge ualminnelig puslete. Den er nesten ingen ting, helt til du plutselig oppdager at den har blitt kjempestor.

Den pinnen i den siste blomsterpotta? Det er hagegnomens baobab-tre; et langtidsprosjekt..

Ha en fin søndag!

2 kommentarer:

  1. Hei! Det var et godt tips! Akkurat så mye plass har jeg til rådighet, bortsett fra kjøkkenbenken. Her er det foreløpig ingen spirer, men satser på at det er like før! Ha en fin onsdag!

    SvarSlett
  2. Denne ser kjekk ut. Kanskje denne må til hvis drivhusdrømmen blir realisert? I fjor sådde jeg limegrønne Prydtobakk for første gang. Så enig med din beskrivelse av at de er puslete uendelig lenge før de plutselig skyter fart. Jeg sa i fjor at neste år kjøper jeg disse plantene istedet. Vi får se da vøttø… God helg!

    SvarSlett