Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 26. mai 2015

Tur i hagen


Her kommer en liten tur i hagen, så dere kan se hvordan det ser ut nå helt i slutten av mai.


Fokus er som vanlig på kjøkkenhagen og drivhuset. Vi, særlig fruen, har satt ut/sådd en god del av de grønnsakene som skal i kjøkkenhagen. Fruen har luket og ordnet med jordbærbedene, og satt ut forskjellige forspirede planter. Noen til sneglenes store fornøyelse, andre har det gått greit med.


Vi har satt løk, sådd diverse rotfrukter (i pallekarmene) og vi har satt ut sukkererter. Det er fremdeles mer på gang, men sommeren har jo ikke startet ordentlig enda. Om ikke så lenge tenker jeg kjøkkenhagen er fullstendig overgrodd.Så litt om hvordan det står til i selve oasen, nemlig drivhuset. Der er ting nå helt på stell. Fruen har plantet om alt som skal være der i bøtter, og hun har satt igang vanningsanlegget.
Det som skal være i drivhuset hele sommeren er tomater (25 sorter ble det i år), paprika, chili, agurker, auberginer og en melon eller to. Så det er fremdeles noe der inne som skal ut (det du ser på det nederste bildet).Til slutt et bilde av dagens fotoassistent, før vi helt til slutt tar med et bilde av løytnantshjerte.Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å se hagen (og hunden). Det var litt av en produksjon i drivhuset.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Ingeborg! Mye fint i hagen din (og på bloggen din) også!

   Slett