Hagegnomen Bjarnes Hageblogg kan i noen tilfeller inneholde innlegg som er resultat av sponsing, eller noe som ligner på produktplassering. Normalt vil det fremgå av innlegget om så er tilfelle. This blog is about gardening, please use the Translate-button in the top right corner.

tirsdag 30. juni 2015

Det blomstrer

Her kommer en liten oppdatering fra hagen nå på den siste dagen i juni. Blomstringen pågår for fullt, og kjøkkenhagen begynner å bli veldig bra. I går spiste fruen og jeg poteter fra egen produksjon for første gang i år. Og det går nesten ikke en dag uten at vi har ett eller annet fra egen produksjon på bordet. Her kommer noen bilder:

Gjøgler, akeleie og peon
Kjøkkenhagen 
Kjøkkenhagen fra en annen vinkel
Prestekrager i enga

Terrassen
Storkenebb
Ha en fin dag i hagen!

5 kommentarer:

 1. Så flott kjøkkenhagen deres er! Utrolig gøy å dyrke sin egen mat! Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Kjenner at jeg blir litt misunnelig over den flotte kjøkkenhagen din. Skulle hatt litt mer plass her. I år har jeg satt poteter mellom staudene, de får jo flotte blomster også, men det blir nok en stund til det blir hjemmeodla poteter her.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Ingeborg. Fint hos deg også!

   Slett
 3. Har satt mange poteter i år og de gir heldigvis god avling. Flott kjøkkenhage, og denne avlingen har dere sikkert glede av i månedsvis. God hageuke:)

  SvarSlett